Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: JOS Watergraafsmeer wint van RKAVV en een dozijn treffers bij Emmen tegen SDO

Hoofdklasse A: JOS Watergraafsmeer wint van RKAVV en een dozijn treffers bij Emmen tegen SDO

JOS Watergraafsmeer blijft lijstaanvoerder in de hoofdklasse A van het zondagvoetbal. De ploeg was op het eigen sportcomplex te sterk voor RKAVV (2-1). Emmen en SDO waren goed voor twaalf doelpunten en deze werden eerlijk verdeeld (6-6), Jesse van Huisstede van de uitspelende formatie was goed voor vier treffers. 

De lijstaanvoerder uit Amsterdam kwam aan de leiding door een doelpunt van Hanne Hagary. Na zeventig minuten voetbal verdubbelde Richie Bossmann de voorsprong van JOS Watergraafsmeer (2-0). In de blessuretijd mocht RKAVV vanaf de strafschopstip de laatste treffer van de middag produceren (2-1).

Uitslagen:
Be Quick 1887 – Alphense Boys 2-1
Hollandia – Quick’20 2-1
JOS – RKAVV 2-1
Leonidas – HBS 1-1
Velsen – Alcides 3-1
Emmen – SDO 6-6
SJC – VOC 3-1
MSC – Hoogeveen -afgelast-

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse