Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: HBS en SDO geven direct visitekaartje af en doelpuntenfestijn bij Hollandia – JOS

Hoofdklasse A: HBS en SDO geven direct visitekaartje af en doelpuntenfestijn bij Hollandia – JOS

HBS Craeyenhout is de competitie uitstekend gestart met een ruime zege in Drenthe tegen Emmen (0-4) en het mag zich daarmee de eerste koploper noemen van de hoofdklasse A. SDO is de nummer twee, het won op het eiegn sportcomplex met 4-1 van MSC. Hollandia en JOS zorgden voor een doelpuntenfestijn en deelden de punten (4-4).

Het uit de Derde Divisie van het zondagvoetbal gedegradeerde HBS kwam aan de leiding door een treffer van Rensy Barradas (0-1). Vervolgens liep men verder uit naar een grote score (0-4). De doelpunten kwamen op naam van Ricardo Samoender, Boris van den Berg en Daley Sandel.

JOS Watergraafsmeer leek in de uitwedstrijd tegen Hollandia op weg naar een overwinning, maar de thuisploeg wist in de slotfase alsnog de 4-4 te maken. Voor de Amsterdamse ploeg waren Malcolm Esajas (2x), Reggie Schaap en Kobina Plange trefzeker.

Uitslagen:
Leonidas – VOC 2-1
Hollandia – JOS 4-4
Be Quick 1887 – RKAVV 0-0
Velsen – Quick’20 1-1
Emmen av. – HBS 0-4
Alcides – SJC 0-1
Alphense Boys – Hoogeveen 3-0
SDO – MSC 4-1

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse