zaterdag, oktober 23, 2021
HomeCompetitiesHoofdklasseHoofdklasse A: FC Rijnvogels te sterk voor Jodan Boys en eerste zege...

Hoofdklasse A: FC Rijnvogels te sterk voor Jodan Boys en eerste zege Achilles’29 na tweeënhalf jaar

FC Rijnvogels blijft lijstaanvoerder in de hoofdklasse A. De ploeg wist drie punten te pakken in de uitwedstrijd tegen Jodan Boys (0-1). De grootste verrassing van de dag was echter de zege van Achilles’29. De ploeg uit Groesbeek, die nu voor de eerste keer onder leiding stond van trainer Patrick Pothuizen, won na 2,5 jaar eindelijk weer eens een competitiewedstrijd. SC Feyenoord werd in Rotterdam verslagen (1-2).

De lijstaanvoerder won het duel in Gouda tegen de Jodan Boys door een benutte strafschop in de 57ste minuut. Doelpuntenmaker was zoals zo vaak wederom Reyneveld. In Rotterdam was dus de stunt van Achilles’29. De winnende ploeg kwam in de 47ste minuut aan de leiding door een treffer van Isaac Quaye. Vijf minuten later werd het echter al weer gelijk door Rowendley Martijn. Invaller Gianluca Maria was in de blessuretijd de gevierde man bij Achilles’29, hij wist de ploeg eindelijk weer eens de drie punten te bezorgen (1-2).

Uitslagen
DHSC – Capelle 0-2
Achilles Veen – Rijsoord 2-1
Spijkenisse – ARC 0-3
Jodan Boys – FC Rijnvogels 0-1
Poortugaal – FC ’s Gravenzande 6-1
Scherpenzeel – Smitshoek 3-5
SC Feyenoord – Achilles’29 1-2
DUNO – Zwaluwen 0-0

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS