Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: DUNO en Sportlust’46 halen uit op eerste speeldag, Capelle verrast DHSC

Hoofdklasse A: DUNO en Sportlust’46 halen uit op eerste speeldag, Capelle verrast DHSC

DUNO mag zich de eerste koploper noemen in de hoofdklasse A als het gaat om het seizoen 2019/2020. De club uit Doorwerth boekte een ruime zege op Achilles’29 (5-0). Sportlust’46 kwam net één doelpunt tekort om de eerste plaats te veroveren, men won de uitwedstrijd van FC ‘s-Gravenzande met 0-4. Titelkandidaat DHSC ging onderuit tegen Capelle (2-1). 

In Doorwerth werd de score al geopend na acht minuten spelen, Talsma gaf de bal voor en Cali Daniel kopte de bal binnen (1-0). Na de pauze wist DUNO de voorsprong uit te breiden naar een 5-0 overwinning. Doelpunten kwamen op naam van Sherwin Grot, Renzo van Duren, Talsma en Huntelaar.

Mark van der Weijden en Glenn Geefshuijsen zorgden ervoor dat Sportlust’46 na 45 minuten spelen met een voorsprong van 0-2 kon gaan rusten tegen FC S’Gravenzande. In de tweede helft liep de ploeg uit naar 0-4 door wederom Van der Weijden (foto) en een treffer van Sjoerd Vlasman.

vv Capelle en DHSC leken op weg naar een puntendeling in Capelle aan den IJssel. De thuisploeg wist door een treffer in de 85ste minuut van Agatowski alsnog de overwinning binnen te slepen (2-1).

Uitslagen:
Spijkenisse – Achilles Veen 1-3
Jodan Boys – SC Feyenoord 2-0
Capelle – DHSC 2-1
ARC – Smitshoek 1-1
FC ‘s-Gravenzande – Sportlust’46 0-4
Rijsoord – Zwaluwen 2-2
AZSV – FC Rijnvogels 1-3
DUNO – Achilles’29 5-0

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse