Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: DHSC wint topper van Sportlust’46 en AZSV laat punten liggen bij Smitshoek

Hoofdklasse A: DHSC wint topper van Sportlust’46 en AZSV laat punten liggen bij Smitshoek

AZSV blijft lijstaanvoerder in de hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal, maar het zag de voorsprong op de concurrentie wel afnemen. De ploeg kwam niet verder dan een puntendeling bij Smitshoek (2-2) en DHSC wist de topper winnend af te sluiten tegen Sportlust’46 (2-1).

Smitshoek stond na vijftig minuten spelen op een verrassende 2-0 voorsprong door treffers van Joey Kleyn en Jurien Reineta. AZSV kwam toch terug in de wedstrijd en sloot af met een gelijkspel (2-2). De doelpunten voor de koploper kwamen op naam van Kars Vierwind en Jardell Kruidbos.

Uitslagen:
Achilles Veen – Zwaluwen 4-0
Spijkenisse – DUNO 1-1
Capelle – Rijsoord 1-2
ARC – FC ‘s-Gravenzande 0-0
Smitshoek – AZSV 2-2
FC Rijnvogels – Jodan Boys 1-2
DHSC – Sportlust’46 2-1
Achilles’29 – SC Feyenoord -afgelast-

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse