Volg ons

Hoofdklasse

Hoofdklasse A: AZSV nieuwe lijstaanvoerder na overwinning in Doorwerth tegen DUNO

Hoofdklasse A: AZSV nieuwe lijstaanvoerder na overwinning in Doorwerth tegen DUNO

De hoofdklasse A van het zaterdagvoetbal heeft een nieuwe koploper. DUNO ging onderuit in de topper tegen AZSV (0-2) waardoor laatstgenoemde ploeg het stokje overnam van de vereniging uit Doorwerth. Achtervolgers Sportlust’46 en DHSC wisten beiden drie punten te pakken tegen respectievelijk ARC (0-1) en Achilles’29 (2-1).

Niek te Veluwe opende de score in Doorwerth in het voordeel van AZSV (0-1), dit na een urr spelen. Twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd bepaalde Jardell Kruidbos de eindstand op 0-2).

Uitslagen:
Achilles Veen – FC Rijnvogels 1-0
Spijkenisse – Smitshoek 0-1
Jodan Boys – Rijsoord 2-1
Capelle – SC Feyenoord 1-2
ARC – Sportlust’46 0-1
FC ‘s-Gravenzande – Zwaluwen 1-1
DHSC – Achilles’29 2-1
DUNO – AZSV 0-2

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Hoofdklasse