zondag, augustus 7, 2022
HomeCompetitiesDerde Divisie'Honsbeek, Duivenvoorden en IJzendoorn genoemd bij SJC'

‘Honsbeek, Duivenvoorden en IJzendoorn genoemd bij SJC’

SJC weet nu reeds dat het op zoek moet naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Huidig coach Sjaak Polak maakte onlangs al kenbaar bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij de Noordwijkers.

De promovendus in de Derde Divisie moet zich zodoende oriënteren op een vervanger. Omroep West-verslaggever Willem van Zuilen noemt in de ‘Analyse van Willem’ drie mogelijke kandidaten voor de na dit seizoen vacante plek: ,,Ik ben wel benieuwd wie volgend seizoen de nieuwe trainer is bij SJC. De naam Thomas Duivenvoorden, de huidige assistent-trainer van Katwijk is gevallen. Daarnaast denk ik zelf aan Jack Honsbeek of de huidige trainer van Boshuizen: Marcel IJzendoorn. Die laatste heeft het bij Foreholte uitstekend gedaan en doet het nu goed bij Boshuizen. Ze zoeken iemand die qua karakter en beleving tussen Kees Zethof en Sjaak Polak in valt en daarnaast jeugd kan inpassen. Dan passen die drie namen wel bij SJC.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS