Volg ons

Tweede Divisie

Honsbeek: ‘Barendrecht is qua tactiek verder dan wij’

Honsbeek: ‘Barendrecht is qua tactiek verder dan wij’

VVSB en Barendrecht deden zaterdagmiddag niet bepaald aan klantenbinding. Het gevolg was een bloedeloze 0-0. VVSB-coach Jack Honsbeek was na afloop in gesprek met FOX Sports realistisch: ,,Ik had hem graag willen winnen, maar gezien het spel is 0-0 wel de uitslag.”

Op slot
,,De wedstrijd heeft eigenlijk de hele wedstrijd op slot gezeten met sporadisch wat kansen van beide ploegen”, vervolgt de coach. Honsbeek had graag na de mindere wedstrijd, weliswaar beloond met zege tegen IJsselmeervogels, nu weer beter spel laten zien: ,,Alle intenties waren natuurlijk om het spel van vorige week te revancheren, maar mede door de toestand van het veld was het moeilijk combineren. Dan probeer je het combineren wat weg te laten en probeerden we het meer vanuit het opportunistische maar ook daarin lieten we het een beetje na.”

Moeilijke situatie
,,Barendrecht is in haar tactiek wat verder dan wij op dit moment. Maar daar moeten we niet voor weglopen. We komen uit een moeilijke situatie in december wat ons nog steeds een beetje achtervolgt en wij proberen zo goed en zo kwaad als het gaat de punten bij elkaar te harken. Dat doet mijn team bij vlagen uitstekend.”

,,Vandaag hebben we een wedstrijd laten zien waarin we wel beter konden”, besluit Honsbeek.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie