Volg ons
hein-van-heek-fc-rijnvogels-juichen

Derde Divisie Zaterdag

Honkvaste Van Heek gaat voor zesde jaar bij FC Rijnvogels

Honkvaste Van Heek gaat voor zesde jaar bij FC Rijnvogels

Hein van Heek gaat volgend seizoen aan zijn zesde jaargang bij FC Rijnvogels beginnen. De trainer en het bestuur van de Katwijkse club hebben overeenstemming bereikt over de contractverlenging. Na een moeizame start dit seizoen is de middenmoot alweer bestormd.

Flink opgeklommen

Van Heek kwam in 2012 naar De Kooltuin. FC Rijnvogels speelde toen al een kleine tien jaar in de eerste klasse, maar kon maar niet omhoog klimmen. In zijn eerste seizoen werd de club tweede, maar in het voorjaar van 2014 volgde de stap alsnog. Een jaar acclimatiseren in de Hoofdklasse werd vervolgd met de promotie naar de Derde Divisie. Via de eerste periodetitel werd vervolgens ACV in twee duels verslagen.

Past prima bij cultuur van de club

In de Derde Divisie kwam Rijnvogels moeizaam op gang, uit de laatste zes wedstrijden werden echter dertien punten verzameld. Het bestuur laat in een verklaring weten dat Van Heek prima past bij de cultuur van FC Rijnvogels en daarom blij is dat de trainer er nog een jaar aan vast plakt. Ook bij zijn vorige clubs bleek Van Heek honkvast. Na drie jaar Meerburg en één seizoen Leiden volgden – verdeeld over twee periodes – vijf seizoenen bij Voorschoten’97 en tussendoor vier bij Noordwijk.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag