Volg ons

Eerste Divisie

Holla stuit op voormalig werkgever FC Twente: ‘Ik wil elke wedstrijd winnen, dus ook deze’

Holla stuit op voormalig werkgever FC Twente: ‘Ik wil elke wedstrijd winnen, dus ook deze’

FC Den Bosch is aan een uitstekende serie bezig in de Eerste Divisie, de Brabantse club wist maar liefst zes wedstrijden op rij winnend af te sluiten  waardoor het nu terug te vinden is op de vierde plaats. Vrijdagavond ontvangt het in eigen huis de nummer drie FC Twente. Voor FC Den Bosch-middenvelder Danny Holla een weerzien met zijn voormalige werkgever.

Blij dat ik hier ben
Holla (Op de foto met ploeggenoot Beltrame) liet in mei van dit jaar zijn contract ontbinden bij FC Twente, hij maakte daarmee gebruik van een clausule in de overeenkomst waarin stond dat dit mogelijk was bij een degradatie van de club. Ondanks dat liet hij ruimte open om nog in gesprek te gaan met de club. FC Twente wist echter twee dagen later Wout Brama al aan zich te binden waardoor Holla inzag dat er definitief geen toekomst meer voor hem was bij de club. Later ondertekende hij verrassend een contract bij FC Den Bosch, een stap die niet echt in de lijn der verwachtingen lag. ”Maar soms lopen dingen anders dan je vooraf verwacht. En nu ben ik eigenlijk wel blij dat ik hier ben. De ambities hier spraken en spreken mij aan. Ik ben een gevoelsmens. Als iets niet goed voelt, doe ik het niet. Maar het gevoel dat ik hier heb is goed. En dan maakt het niet uit of je in de Eredivisie of in de Eerste divisie speelt. Zeker op mijn leeftijd niet”, aldus Holla tegenover het Brabants Dagblad.

Warm gevoel
Het duel met FC Twente is voor Holla niet alleen een serieuze test voor hem en zijn ploeggenoten, maar is vanzelfsprekend ook speciaal gezien zijn recente verleden bij de club. Revanchegevoelens zijn er niet, maar de wil om te winnen is nadrukkelijk aanwezig.  ,,Nee, ik wil elke wedstrijd winnen, dus ook deze. Natuurlijk was het vorig seizoen geen leuk jaar met al het gedoe rondom de club en de degradatie. Maar verder denk ik toch met warme gevoelens terug aan FC Twente. Aan de achterban, aan het stadion en aan het feit dat het er altijd vol zat en dat de aanhang steevast achter de club stond.”

 

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie