Volg ons

Eerste Divisie

Holla onderuit met FC Den Bosch tegen RKC: ‘Dit is zeker een tegenvaller’

Holla onderuit met FC Den Bosch tegen RKC: ‘Dit is zeker een tegenvaller’

FC Den Bosch ging vrijdagavond voor de tweede keer op rij onderuit in de Eerste Divisie. De titelkandidaat verloor in Waalwijk van RKC (2-1), dit tot grote teleurstelling van Danny Holla die na afloop van het duel sprak over een goede les en een tegenvaller. 

Niet goed
Door de tweede nederlaag op rij is de achterstand van FC Den Bosch op koploper FC Twente opgelopen naar vier punten. De nederlaag tegen RKC kwam hard aan bij de routinier. ,,Dit is zeker een tegenvaller en dan zeker na vorige week, toen ook al een verliespartij. Dan wil je dat deze week recht zetten en dat is helaas niet gelukt. We krijgen een snelle goal tegen, daarna worden de ruimtes heel groot en krijgen wij eigenlijk nergens druk op de bal. We verliezen de bal heel snel waardoor RKC weer in de counter komt en daar komt dan uiteindelijk ook de 2-0 uit. Dat was duidelijk niet goed”, aldus Holla tegenover de camera van FC Den Bosch TV.

Een goede les
Na de pauze kwam er een ander FC Den Bosch uit de kleedkamer, dat leverde echter niet het gewenste resultaat op. ,,We zijn boos op elkaar geworden in de rust en gelukkig doe je dat dan ook. We kregen snel een kans en dan groeit er wat in de ploeg. Helaas wisten wij er maar één te maken. De aansluitingstreffer was er dus al, maar dan moet hij in de laatste minuten een keer goed vallen. We hebben vandaag ook wel weer gezien dat er ook gebikkeld moet worden. Het is een goede les voor ons.”

Advertentie
Advertentie

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

× Mijn veilige donatie
Periode
Bedrag
Ander bedrag
Persoonlijke info
Ik doneer anoniem


Powered by Whydonate

Meer over Eerste Divisie