dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsTECHolder: 'TEC gaat onderste regionen verlaten'

Holder: ‘TEC gaat onderste regionen verlaten’

Robby Holder speelt zichtbaar met meer vertrouwen dan vorig seizoen in dienst van Spakenburg, toch steekt de Haarlemmer nog niet in de vorm zoals bij WKE en FC Lienden.

Prima tijd
,,Ik heb het in Lienden enorm naar mijn zin had”, zegt Holder op de vooravond van de ontmoeting tussen zijn huidige club TEC en zijn oude club FC Lienden in De Gelderlander. ,,Fijne mensen ontmoet en een vereniging waarvoor ik veel respect heb. Het was een prima tijd. Maar nu telt maar een club en dat is TEC. Ik wil hoe dan ook winnen van de ploeg waar ik wel veel mee op heb.”

Inpassen
De vleugelaanvaller is nog niet tevreden over zijn eigen inbreng dit seizoen en denkt ook dat de club uit Tiel beter kan: ,,Twee doelpunten tot nu toe is niet genoeg. Ik moet me nog meer focussen. We staan nu in de onderste regionen, maar dat gaat absoluut veranderen. We hebben erg veel kwaliteit in de groep. Vergeet niet dat na jaren met dezelfde jongens te hebben gespeeld er bij TEC ook het een en ander is veranderd. Nieuwe spelers in een homogene groep inpassen kost tijd.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD