Volg ons
Wimilio Vink Robby Holder TEC Spakenburg

Tweede Divisie

Holder over kritiek: “Wordt groter gemaakt dan het is”

Holder over kritiek: “Wordt groter gemaakt dan het is”

Robby Holder kreeg tegen TEC weer het vertrouwen om vanaf het begin te mogen starten en beloonde dat met een fraaie treffer. De aanvaller is echter bezig aan een wisselend seizoen: “De kritiek wordt groter gemaakt dan het is en heb er persoonlijk ook geen last van”, stelt hij tegenover TweedeDivisie.org.

Alles gegeven op dit zware veld

“We zitten in de hoek waar de klappen vallen. We hebben alles gegeven op dit zware veld, maar het mocht helaas niet de winst opleveren. Doordat we zo graag willen, lopen we onszelf wel eens onderste boven”, stelt de vleugelaanvaller.

Loopt anders dan gedacht

“Het seizoen loopt anders dan gedacht. Ik probeer alles te geven voor Spakenburg, maar het zit dit jaar niet mee, waar het bij Lienden vorig seizoen wel net allemaal goed viel.” Holder heeft nog een contract voor een jaar bij de Blauwen: “Dus ik ga ervan uit dat ik hier ook volgend seizoen speel.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie