Volg ons
Wimilio Vink Robby Holder TEC Spakenburg

Tweede Divisie

Holder gaat, Ter Wielen komt naar Spakenburg

Holder gaat, Ter Wielen komt naar Spakenburg

Spakenburg neemt voortijdig afscheid van aanvaller Robby Holder. De buitenspeler vertrekt ondanks een doorlopend contract bij de degradant uit de Tweede Divisie. Daar tegenover staat de komst van doelman Leon ter Wielen, die afgelopen seizoenen het doel van Achilles ’29 en Fortuna Sittard verdedigde.

Opvolger van Krul

De 28-jarige sluitpost moet het keepersprobleem van de Blauwen verhelpen. Afgelopen jaar had de club vijf keepers onder contract staan, maar alleen André Krul bleek te voldoen. Omdat Krul echter een voorkeur heeft voor exotische competities en om die reden niet wilde verlengen op de Westmaat, was Spakenburg genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe doelman. In Ter Wielen is die gevonden. “Leon is een relatief jonge keeper met al flink wat ervaring. Dat is precies wat we nodig hebben onder onze lat”, stelt technisch manager Melrik Beukers op de clubsite.

Spakenburg niet mijn club

De technische commissie heeft bovendien vandaag een afspraak met Robby Holder. De uitkomst daarvan staat echter al vast. De oud-speler van FC Lienden, in het kielzog gekomen van de reeds vertrokken Hans van de Haar, kondigde gisteren reeds aan zijn doorlopende contract in te willen leveren. ,,Ik denk dat Spakenburg toch niet mijn club is’’, concludeert Holder in gesprek met De Bunschoter. ,,Spakenburg is een mooie club met een mooie accommodatie en aardige mensen, maar mijn prestaties waren niet goed. En waar dat aan ligt, weet ik niet. Dit is voor mij een mislukt avontuur geworden. Daar baal ik verschrikkelijk van.’’ In de wandelgangen wordt reeds gefluisterd dat Holder in beeld zou zijn bij DVS’33, dat net als Spakenburg komend seizoen uitkomt in de Derde Divisie Zaterdag.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie