woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHofman voorlopig niet onder het mes

Hofman voorlopig niet onder het mes

Voor Rodny Hofman wacht voorlopig geen operatie. De rechtervleugelverdediger van GVVV raakte in de slotfase van het seizoen geblesseerd aan zijn knie. Een kruisbandoperatie werd gevraagd, maar voorlopig is een andere revalidatie mogelijk.

Schade aan kruisband en meniscus

Op de training bij GVVV raakte Hofman geblesseerd, na onderzoek bleek dat zijn voorste kruisband niet volledig was afgescheurd. Wel was er schade aan de band en ook de buitenmeniscus was niet volledig onbeschadigd uit de strijd gekomen. Besloten werd om eerst rust te houden gevolgd door een trainingsprogramma, om vervolgens te kijken of een operatie mogelijk ontlopen kon worden.

Twijfel blijft over herstelperiode

Dit blijkt nu aan te slaan, want in overleg met de orthopeed is besloten om het huidige revalidatieproces voor te zetten. Hofman is op de clubsite van GVVV dan ook enthousiast. “Ik ben blij en opgelucht dat een operatie voorlopig niet aan de orde is. Echter blijft er wel twijfel bestaan over de herstelperiode, die volledig afhankelijk is van de pijnklachten. Maar ik ben in goede handen en heb er vertrouwen in dat het goedkomt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD