Volg ons
Rodny Hofman GVVV

Tweede Divisie

Hofman: “Ik wist niet hoe nu te juichen…”

Hofman: “Ik wist niet hoe nu te juichen…”

Met een beslissende assist was Rodny Hofman al van grote waarde tegen Spakenburg, tegen Kozakken Boys had hij opnieuw een groot aandeel: “Maar dat doelpunt scheelt me niks”, stelde de rechtsback van GVVV na afloop van de 2-3-zege op Kozakken Boys tegenover TweedeDivisie.org.

Begin was brandhout

“De eerste tien minuten waren van onze kant brandhout, het liep van geen kant”, was Hofman kritisch. “We speelden ook voor het eerst in een ander systeem. Maar op één of andere manier kwamen we na tien minuten beter in de wedstrijd.” Dat kwam ook door het matige spel van de thuisclub: “Ik vond Kozakken Boys heel onzeker overkomen, niet sprankelend.”

Afspraak met Oostinjen

Na zijn treffer rende Hofman naar de reservebank: “Om eerlijk te zijn: afgelopen weken had ik tijdens livewedstrijden een afspraak met Tom Oostinjen (oud-speler van GVVV speelt nu voor Spakenburg, red.), hij heeft een eigen kledingmerk: SuperNatural. Als ik zou scoren tijdens een livewedstrijd op TV zou ik mijn shirt omhoog tillen en zijn shirt tonen. Maar ik was zijn shirt dit keer vergeten en uitgerekend nu scoorde ik. Dus omdat ik niet goed wist hoe nu te juichen, rende ik maar naar de bank. Gelukkig was er iemand die me wilde omhelzen…”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie