vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHoek verliest Gianni Tiebosch aan TOP Oss

Hoek verliest Gianni Tiebosch aan TOP Oss

Hoek heeft slecht één seizoen kunnen genieten van Gianni Tiebosch. De 22-jarige middenvelder vertrekt na dit seizoen naar TOP Oss, meldt de PZC.

Daar tekent hij een contract op amateurbasis. ,,Deze kans moest ik pakken. Het was nu of nooit”, zegt Tiebosch tegen de krant. TOP Oss trachtte in de winterstop al Tiebosch los te weken bij de Zeeuwse club, maar kreeg daar toen geen medewerking bij. ,,Nadat een overgang eind januari was afgeketst, zeiden ze bij TOP Oss al dat er in de zomer een nieuwe kans zou komen. Ik heb er daarom niet te veel meer over gepraat.”

De middenvelder had ook de kans om naar een andere amateurclub te verkassen, waaronder naar clubs uit de Tweede Divisie. Hoek wilde eveneens graag met hem door. TOP Oss-trainer Klaas Wels ziet potentie in Tiebosch: ,,Deze club staat erom bekend dat talenten uit het amateurvoetbal de kans krijgen. Zo ook Gianni. Ik hoop dat hij de volgende in het rijtje Kevin van Veen, Fatih Kamaci en Richard van der Venne wordt”, stelt Wels op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD