Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Hoek-trainer De Nooijer: 'De jongens voelen dat ze sterker worden'

Hoek-trainer De Nooijer: ‘De jongens voelen dat ze sterker worden’

Promovendus Hoek wist vrijdagavond de eerste overwinning te boeken tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De formatie van trainer/coach Dennis de Nooijer won met 5-2 van Jong FC Dordrecht al was dat niet het belangrijkste voor de oefenmeester. De vooruitgang die hij zag bij zijn spelers stemde hem echt tot tevredenheid.

- Advertentie -

Moraal
Een overwinning boeken in de voorbereidingsperiode is geen must, het helpt de ploeg volgens De Nooijer echter wel dat er nu een goed resultaat werd behaald. ,,Maar het is wel goed voor de moraal. We waren tegen Halsteren en Vlissingen ook de betere ploeg, alleen drukten we dat niet uit in doelpunten. De eerste 35 minuten tegen Halsteren moeten het referentiekader zijn. Toen speelden we écht goed. We waren agressief, creëerden kansen en iedereen deed mee”, aldus de trainer van Hoek tegenover de website PZC.

KNVB Beker
Over twee weken staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma voor Hoek. Dan komt in de strijd om de KNVB Beker ADO’20 op bezoek. De Nooijer wil dan pieken met zijn ploeg.  ,,We worden steeds fitter. De jongens voelen zelf ook dat ze sterker worden.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES