maandag, november 29, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHoek stelt nieuwe trainer aan, maar moet toch weer op zoek naar...

Hoek stelt nieuwe trainer aan, maar moet toch weer op zoek naar opvolger

Hoek heeft voor de komende weken een nieuwe trainer, maar zal evengoed op zoek moeten gaan voor een oefenmeester voor de lange termijn. Kenny Verhoene zal tot het einde van dit kalenderjaar als interim-coach fungeren, in principe zijn dat zes duels. Dat meldt de PZC.

,,Met deze constructie zorgt Verhoene ervoor dat Hoek wat meer tijd heeft om naar een oplossing voor de lange termijn te zoeken. Verhoene was daarvoor ook een optie, maar de Belgische trainer woont inmiddels al ruim zes jaar in het oosten van Duitsland. Hij wil daar graag blijven wonen met zijn vrouw, dochter (17) en zoon (8). De komende periode zal hij veel bij familie verblijven, net over de grens in Ertvelde”, schrijft de krant als toelichting op de overeengekomen constructie.

Verhoene was eerder al tot 2015 trainer van Hoek en vertrok daarna naar het Duitse Carl Zeiss Jena, waar hij verschillende functies bekleedde. Hij volgt Lieven Gevaert, die vorige maand onverwacht vertrok.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS