Volg ons

Derde Divisie

Hoek spreekt ambitie uit: ‘Kwalificeren voor play-offs om promotie naar Tweede Divisie’

Hoek spreekt ambitie uit: ‘Kwalificeren voor play-offs om promotie naar Tweede Divisie’

Hoek wil komend seizoen een gooi doen naar promotie naar de Tweede Divisie via de nacompetitie. Die doelstelling spreekt trainer Lieven Gevaert uit in gesprek met de PZC.

,,Ik wil tot het eind van het seizoen kamperen in de top vijf en aan de nacompetitie meedoen”, stelt Gevaert. ,,Overal waar ik trainer ben geweest, heb ik inspraak in de selectie gehad. De posities die ik als prioriteit zag, zijn versterkt. De kern is klein, maar we hebben spelers die op meerdere posities kunnen spelen. Ik vraag een club niet om financieel onbezonnen dingen te doen.”

Veel ogen zijn gericht op Steve Schalkwijk, de spits die overkwam van GOES. ,,Ik denk dat ieder team in de Derde Divisie Steve er graag bij heeft”, zegt Gevaert bij Omroep Zeeland. ,,Dus ik ben blij dat hij bij ons zit.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie