donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkHoek speelt 'droomvoetbal' tegen De Dijk en lust Noordwijk rauw

Hoek speelt ‘droomvoetbal’ tegen De Dijk en lust Noordwijk rauw

Hoek lijkt de juiste vorm vlak voor de play-offs om promotie naar de Tweede Divisie al te hebben gevonden. De Zeeuwse formatie won met liefst 1-9 van De Dijk.

Trainer Hugo Vandenheede genoot op de bank, stelde hij tegenover de PZC: ,,Hoog tempo, veel beweging, tussen de linies komen, opkomende backs, voorzetten vanaf de flanken; dat is mijn droomvoetbal. Dat heb ik een paar jaar geleden in België met Coxyde ook gespeeld. Natuurlijk, het niveau van een tegenstander speelt ook een belangrijke rol. Maar vandaag hebben wij laten zien hoe het voetbal eigenlijk altijd zou moeten zijn.”

Speler Ruben de Jager voorspelt dat Noordwijk volgende week niet zomaar kampioen zal kunnen worden op sportpark Denoek: ,,Volgende week spelen we tegen Noordwijk, dat in Hoek kampioen kan worden. Iedereen is erop gebrand om ook dan een goed resultaat neer te zetten. Zodat we straks met een lekker gevoel aan die play-offs kunnen beginnen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD