Volg ons

ASV De Dijk

Hoek in spektakelstuk langs De Dijk, SteDoCo wint van rood gekleurd Eemdijk en Lisse pakt drie punten

Hoek in spektakelstuk langs De Dijk, SteDoCo wint van rood gekleurd Eemdijk en Lisse pakt drie punten

Hoek en De Dijk maakten er op zaterdagmiddag een waar spektakel van. De twee ploegen leken af te stevenen op een gelijkspel, maar Kyle Doesburg wist in de laatste minuten de drie punten alsnog in de tas van de thuisploeg te stoppen (4-2). SteDoCo won nipt van Eemdijk dat de wedstrijd eindigde met slechts negen spelers en FC Lisse pakte de volle winst tegen Harkemase Boys (2-0).

Hoek – De Dijk
In de dertiende minuut kwam De Dijk op curieuze wijze op voorsprong. Koylu schoot van een afstand van ongeveer 45 meter op het doel van De Jonghe en zag vervolgens dat de bal net vor laatstgenoemde op stuiterde (0-1). Twaalf minuten later stond het echter al weer gelijk. Uit een voorzet van De Jager was het Impens die de bal achter de doelman van de tegenstander wist te werken (1-1). Net voor de pauze sloeg Hoek nogmaals toe, nu was het Chergui die vanaf eigen helft de keeper wist te passeren die te ver voor zijn doel stond (2-1). In de tweede helft kwam De Dijk toch weer terug in de wedstrijd, Koylu was ook niet de maker van de treffer (2-2). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam De Dijk op voorsprong door Christophersen (2-3). Hoek leek op weg naar een nederlaag, maar in de slotfase wist het alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Kyle Doesburg was goed voor de gelijkmaker en de winnende treffer (4-3).

Lisse – Harkemase Boys 2-0
De thuisploeg wist na 36 minuten spelen de ban te breken. Justin Valk was de maker van de eerste treffer van de middag in en voor Lisse (1-0). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd mocht Van der Putten aanleggen vanaf elf meter. Hij wist de penalty te benutten en bracht daarmee FC Lisse op een op het eerste gezicht comfortabele voorsprong (2-0).

Eemdijk – Stedoco 0-1
De supporters langs de zijlijn moesten het nodige geduld zien te bewaren als het ging om het kunnen aanschouwen van doelpunten. Pas in de 81ste minuut was het raak en dan in het voordeel van de gasten, een voorzet vanaf de rechterzijde werd binnen gekopt door Van Wanrooij (0-1). . Bij de aftrap na de openingstreffer werd door de scheidsrechter een rode kaart gegeven aan Angelo Duijst, dit volgens de twitterpagina van Eemdijk vermoedelijk voor commentaar op de leiding. Dit was de tweede rode prent voor een speler van de thuisploeg, in de 56ste minuut moest Bout ook al vertrekken.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASV De Dijk