maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseASV De DijkHoek in spektakelstuk langs De Dijk, SteDoCo wint van rood gekleurd Eemdijk...

Hoek in spektakelstuk langs De Dijk, SteDoCo wint van rood gekleurd Eemdijk en Lisse pakt drie punten

Hoek en De Dijk maakten er op zaterdagmiddag een waar spektakel van. De twee ploegen leken af te stevenen op een gelijkspel, maar Kyle Doesburg wist in de laatste minuten de drie punten alsnog in de tas van de thuisploeg te stoppen (4-2). SteDoCo won nipt van Eemdijk dat de wedstrijd eindigde met slechts negen spelers en FC Lisse pakte de volle winst tegen Harkemase Boys (2-0).

Hoek – De Dijk
In de dertiende minuut kwam De Dijk op curieuze wijze op voorsprong. Koylu schoot van een afstand van ongeveer 45 meter op het doel van De Jonghe en zag vervolgens dat de bal net vor laatstgenoemde op stuiterde (0-1). Twaalf minuten later stond het echter al weer gelijk. Uit een voorzet van De Jager was het Impens die de bal achter de doelman van de tegenstander wist te werken (1-1). Net voor de pauze sloeg Hoek nogmaals toe, nu was het Chergui die vanaf eigen helft de keeper wist te passeren die te ver voor zijn doel stond (2-1). In de tweede helft kwam De Dijk toch weer terug in de wedstrijd, Koylu was ook niet de maker van de treffer (2-2). Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam De Dijk op voorsprong door Christophersen (2-3). Hoek leek op weg naar een nederlaag, maar in de slotfase wist het alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken. Kyle Doesburg was goed voor de gelijkmaker en de winnende treffer (4-3).

Lisse – Harkemase Boys 2-0
De thuisploeg wist na 36 minuten spelen de ban te breken. Justin Valk was de maker van de eerste treffer van de middag in en voor Lisse (1-0). Een kwartier voor het einde van de officiële speeltijd mocht Van der Putten aanleggen vanaf elf meter. Hij wist de penalty te benutten en bracht daarmee FC Lisse op een op het eerste gezicht comfortabele voorsprong (2-0).

Eemdijk – Stedoco 0-1
De supporters langs de zijlijn moesten het nodige geduld zien te bewaren als het ging om het kunnen aanschouwen van doelpunten. Pas in de 81ste minuut was het raak en dan in het voordeel van de gasten, een voorzet vanaf de rechterzijde werd binnen gekopt door Van Wanrooij (0-1). . Bij de aftrap na de openingstreffer werd door de scheidsrechter een rode kaart gegeven aan Angelo Duijst, dit volgens de twitterpagina van Eemdijk vermoedelijk voor commentaar op de leiding. Dit was de tweede rode prent voor een speler van de thuisploeg, in de 56ste minuut moest Bout ook al vertrekken.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD