Home Derde Divisie Derde Divisie Zaterdag Hoek en Quick Boys in spektakelstuk naar puntendeling, DOVO vecht zich terug...

Hoek en Quick Boys in spektakelstuk naar puntendeling, DOVO vecht zich terug tegen Harkemase Boys

Quick Boys leek zaterdagmiddag in Hoek op weg naar een overwinning toen het in de blessuretijd vanaf elf meter op voorsprong was gekomen. Niets was echter minder waar, Reguillo Vandepitte zorgde in de absolute slotfase alsnog voor de 3-3. DOVO wist in Veenendaal een achterstand van 0-2 om te buigen naar een fraaie zege (4-2) op Harkemase Boys.

- Advertentie -

HoekQuick Boys
In de zestiende minuut mocht Kelvin Maynard vanaf elf meter een poging ondernemen om de score te openen in en tegen Hoek. De strafschop werd toegekend nadat Reguillo Vandepitte de bal tegen zijn hand aan kreeg. Het buitenkansje werd benut (0-1). Even later werd er wederom een strafschop gegeven, maar nu in het voordeel van de andere partij. Rik Impens bleef rustig en bracht de ploegen weer in evenwicht (1-1). In de 26ste minuut kwam Quick Boys weer aan de leiding, maar daar had het wel de hulp van de tegenstander voor nodig. De al genoemde Vandepitte passeerde zijn eigen doelman (1-2) en dit vanaf een afstand van ongeveer veertig meter.

Negen minuten voor het einde van de officiële speeltijd kwam Hoek dan toch nog naast Quick Boys. Een schitterend doelpunt van Fabian Wilson, op aangeven van Constansia betekende de 2-2. In de blessuretijd werd aan Quick Boys een strafschop toegekend dit naar aanleiding van een handsbal van Thomas van Renterghe, laatstgenoemde kreeg daarvoor tevens de rode kaart. De strafschop werd benut door Kay Tejan (2-3). Quick Boys kon ondanks deze treffer het veld niet verlaten met de drie punten. In het vervolg van de wedstrijd zag Vandepitte zijn inzet via een been van de tegenstander ook nog in het doel verdwijnen (3-3).

DOVOHarkemase Boys
Met iets minder dan een kwartier speeltijd op de klok wist iedereen op het sportpark in Veenendaal dat Robert Stelpstra aan de wedstrijd meedeed in dienst van Harkemase Boys. De aanvaller wist namelijk in een tijdsbestek van dertien minuten twee keer het net van de tegenstander te vinden (0-2).  DOVO deed snel wat terug, in de negentiende minuut stond Nando Wormgoor vrij na een goed genomen hoekschop en hij kon vervolgens aannemen en raak schieten (1-2). De thuisploeg kon de pauze in met een goed gevoel nadat Mitchell de Zwart de 2-2 aan liet tekenen in de 45ste minuut.

In de tweede helft kwam de thuisploeg op voorsprong. Joshua Patrick was goed voor de 3-2. Hij kopte de bal fraai binnen op aangeven van De Zwart. In de 74ste minuut leek de wedstrijd beslist te worden door Kesly den Haag, hij plaatste de 4-2 op het scorebord in Veenendaal. Wederom was het De Zwart die verantwoordelijk was voor de assist.

Jong FC Groningen – ASWH 0-1
0-1 Verhoeve

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES