Volg ons

Derde Divisie

Hoek bouwt ‘corona-clausule’ in bij contract met trainer Gevaert

Hoek bouwt ‘corona-clausule’ in bij contract met trainer Gevaert

De coronacrisis zorgt ook voor nieuwe clausules in het topamateurvoetbal. Zo verlengde Hoek het contract met trainer Lieven Gevaert, maar de nieuwe verbintenis gaat pas zes weken voor de start van de nieuwe competitie in, schrijft de PZC. Door de pandemie is onduidelijk wanneer dat zal zijn.

In principe is Hoek voornemens in juli weer te gaan trainen. ,,Zes weken voor de start van de competitie”, stelt Gevaert tegen de krant. ,,Maar als straks blijkt dat de competitie bijvoorbeeld pas half september begint, dan moeten we onze planning aanpassen. Het schema van de voorbereiding was al klaar, we zouden zes of zeven oefenwedstrijden spelen, allemaal thuis.”

Hoek blijft hopen dat Istvan Bakx terugkeert op sportpark Denoek. De 34-jarige aanvallende middenvelder staat ook in de belangstelling van ASWH. ,,Het zou mooi zijn als een Zeeuwse voetballer van naam voor Hoek komt spelen”, zegt Gevaert. Hij sprak donderdagavond met Bakx. ,,Ik hoop dat we hem over de streep kunnen trekken.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie