zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsAlmere City FCHoefdraad: 'Altijd naar m'n zin gehad bij Almere City FC'

Hoefdraad: ‘Altijd naar m’n zin gehad bij Almere City FC’

Het hing al in de lucht en de kogel is nu definitief door de kerk: Jergé Hoefdraad keert terug bij Almere City FC. De 31-jarige aanvaller, vorig seizoen nog uitkomend voor Cambuur, tekent een tweejarig contract bij de Almeerders en is de vervanger van de naar Brighton vertrokken Soufyan Ahannach.

Professioneler
,,Ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij deze club en ook nu voelt het weer goed”, vertelt Hoefdraad op de clubsite van Almere City FC. ,,De club, de mensen en het voetbal dat hier wordt gespeeld spreken mij aan. Bovendien wordt het ook qua organisatie allemaal steeds professioneler.”

Mooi seizoen
De vleugelspits kijkt met een positief gevoel naar komend seizoen: ,,Er staat een goede spelersgroep en ik geloof erin dat het een mooi seizoen kan worden. Zelf zou ik tevreden zijn als ik veel aan spelen toekom en belangrijk kan zijn met goals en assists. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

Best mogelijke vervanger
Ook trainer Jack de Gier is content dat de club Hoefdraad heeft vastgelegd: ,,Ik ben blij dat hij ons komt versterken. In onze ogen is Jergé de best mogelijke vervanger van Soufyan Ahannach. Een sterke buitenspeler met de nodige ervaring, die andere spelers beter maakt. Bovendien is het een jongen die de club nog kent van zijn eerdere periodes in Almere.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD