Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Hiwat vervolgt zijn loopbaan bij SteDoCo: ‘Alles klopte gewoon’

Hiwat vervolgt zijn loopbaan bij SteDoCo: ‘Alles klopte gewoon’

SteDoCo kan in het seizoen 2020/2021 beschikken over Giovanni Hiwat. De aanvaller, met een recent verleden in het betaalde voetbal, kiest naar zijn zeggen voor de club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal omdat voor zijn gevoel gewoonweg alles klopte in de gesprekken die hij met mensen van de vereniging voerde.

Recent dook Hiwat (26) op bij Kozakken Boys waar hij op proef was. Op het moment dat SteDoCo weer bij hem op de lijn kwam was echter de keuze niet zo moeilijk meer voor de aanvaller. ,,Ongeveer een week of vijf geleden was er al eens contact tussen mij en SteDoCo. Destijds was er nog veel onzeker en kwam het niet tot meer dan die gesprekken. Recent nam men weer contact met mij op en toen klopte alles gewoon, het hele plaatje. Ik kende al wat spelers die in de selectie zitten en men heeft een ervaren trainer en assistent-trainer voor de groep staan. Ik heb er echt zin in. Ik wil weer lekker ballen en ik denk dat dit kan bij SteDoCo“, aldus Hiwat tegenover Voetbal247.

De nieuwste aanwinst heeft een brok aan ervaring opgedaan in het betaalde voetbal. Hiwat speelde onder andere zijn wedstrijden voor PEC Zwolle, SC Cambuur, Helmond SPort en Sparta Rotterdam. In het buitenland was hij actief voor het Zweedse Syrianska FC.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag