dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHiwat: ‘Op dit moment onduidelijk of SteDoCo met mij verder wil

Hiwat: ‘Op dit moment onduidelijk of SteDoCo met mij verder wil

Giovanni Hiwat is een van de voetballers die in deze onzeker tijd niet weet waar hij vanaf de zomer van 2021 zijn wedstrijden zal spelen. De aanvaller sluit een langer verblijf bij SteDoCo niet uit, maar tot dusver kwam er nog geen groen licht vanuit Hoornaar dat men met hem verder zou willen. Een vertrek is daarom ook een reële optie.

Nieuwe seizoen
,,Op dit moment is het nog onduidelijk of de club wel of niet met mij verder wil komend seizoen. In eerste instantie werd mij aangegeven dat men in januari een beslissing wilde nemen omdat dat de competitie weer hervat zou worden. Nu is dat dus niet het geval omdat de maatregelen weer verlengd werden. Ik sta er nog altijd voor open om een gesprek te voeren met SteDoCo als men nog met mij tot een overeenkomst wil komen, ik kan en wil daar alleen niet te lang op wachten. Clubs zijn nu bezig met het samenstellen van de elftallen voor in het nieuwe seizoen en ik wil niet te laat zijn en te lang in onzekerheid blijven zitten”, aldus Hiwat tegenover Voetbal247

Helemaal fit
Zes maanden geleden arriveerde Hiwat bij SteDoCo, dit liep door omstandigheden niet zoals beiden partijen dit vooraf gehoopt hadden. ,,Net voor de competitie liep ik een lichte hamstringblessure op waardoor ik de eerste wedstrijden moest missen. Voordat ik weer helemaal fit was werd de competitie gestopt vanwege het cornavirus. We hebben gelukkig wel getraind bij de club en ik kan zeggen dat ik momenteel weer helemaal fit ben en goed in mijn vel zit.”

De 27-jarige aanvaller heeft een verleden in het betaalde voetbal. Hij kwam onder andere uit voor PEC Zwolle, SC Cambuur, Sparta Rotterdam, Helmond Sport en het Zweedse Syrianska FC.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD