zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsRijnsburgse BoysHilterman scoort bij debuut voor ‘Uien', Van Dongen viert come-back

Hilterman scoort bij debuut voor ‘Uien’, Van Dongen viert come-back

Henk Wisman lijkt zijn ploeg weer versterkt te hebben met twee pareltjes. Jordy Hilterman kwam over van HFC en scoorde daar bij vlagen aan de lopende band en Anthony van Dongen keerde via DEM weer terug. Zij scoorden tegen Rijnvogels.

Kenners zijn overtuigd van het talent van Anthony van Dongen. De speler van DEM kwam uit voor de jeugd van AZ en FC Groningen, maar keerde terug in Beverwijk. Nadat hij in het promotiejaar 2019 25 keer scoorde in de hoofdklasse lonkte een transfer naar Rijnsburgse Boys en een stage bij Telstar. Arvid Smit was destijds ook assistent bij de Witte Leeuwen en regelde een trainingsstage.

 

zzp-boekhouder-amsterdam

Rijnsburg

Het werd Rijnsburg.  Daar kwam hij wel aan spelen toe, maar de spits miste het plezier en keek op tegen de reistijd vanuit Zaandam naar Rijnsburg. Omdat hij nog een doorlopend contract had bij Rijnsburgse Boys mocht hij niet naar een andere Tweede Divisionist. Wat resteerde was een terugkeer naar DEM als balsem voor zijn gekwetste ziel. Van Dongen blonk na de entrée van Ron Bouan bij DEM uit en verdiende wederom een transfer naar Rijnsburg.

Ook keeper Guus Zuidema, ex Hoofddorp, maakte zijn debuut. Net als  ob Overvliet, Daan Walraven en Nino Klaver

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD