Volg ons

Nieuws

UPDATE: HHC’er Bakker niet naar FC Lisse maar naar Japan

UPDATE: HHC’er Bakker niet naar FC Lisse maar naar Japan

FC Lisse dacht met vastleggen van Thomas Bakker de ideale opvolger in huis te hebben voor de gestopte Tom Zoontjes. De centrale verdediger van HHC Hardenberg heeft de Lissenaren echter alsnog afgezegd om te gaan voetballen in Japan.

Vaste waarde bij HHC
Bakker gaat spelen bij Veertien Mie, een in 2012 opgerichte club die met ‘Veertien’ verwijst naar Johan Cruijff, zo valt te lezen op Wikipedia. De club speelt op het vierde niveau in Japan. De mandekker doorliep eerder de jeugdopleiding van sc Heerenveen en speelde vervolgens vijf seizoenen bij HHC. Omdat Bakker voornemens was te gaan studeren aan de Universiteit van Amsterdam zocht hij een nieuwe club in het Westen van het land. In FC Lisse werd die al vrij snel ook gevonden.

Beraden op situatie
Nu de voorbereiding op het nieuwe seizoen echter is begonnen trekt Bakker alsnog zijn overschrijving in vanwege de kans om in Japan te gaan voetballen. FC Lisse beraadt zich op de ontstane situatie: ,,Thomas Bakker was de gedroomde opvolger in het centrum van de verdediging bij FC Lisse van Tom Zoontjes. Nu Thomas niet komt gaat FC Lisse achter de schermen kijken hoe het de ontstane ruimte in de selectie op lost”, schrijft de club teleurgesteld op haar website.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Nieuws