woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC vliegt van laatste plaats; makkie Kozakken Boys

HHC vliegt van laatste plaats; makkie Kozakken Boys

Het kan snel gaan. Een week geleden was het crisis bij HHC Hardenberg, trainer Joseph Oosting was ontslagen en na tien duels was er nog niet gewonnen. Acht dagen later staan er twee zeges op de teller én is de laatste plaats overgedragen aan Jong FC Twente. De Tukkers verloren kansloos bij Kozakken Boys.

HHC Hardenberg – Jong Vitesse 3-1

HHC had vorige week vertrouwen getankt door de eerste zege van het seizoen te boeken, maar op eigen veld ging het al snel mis. Binnen twee minuten zorgde Cali Daniel voor de openingstreffer namens Jong Vitesse. Nog binnen het halfuur wist HHC de opgelopen schade recht te zetten. Mark Veldmate kon een goedlopende aanval afronden. Nog voor rust kwam er opnieuw een goede kans, ditmaal met Veldmate als aangever. Glenn Kobussen kon alleen niet afronden. In die fase moest Shkodran Metaj wel geblesseerd naar de kant. In de tweede helft wist HHC door te drukken en maakte Kobussen de 2-1 met een keihard schot in het dak van het doel. Een spannende slotfase volgde, tot Johan Wigger uit een vrije trap diep in blessuretijd ook de 3-1 produceerde.

Kozakken Boys – Jong FC Twente

Zowat vanaf de aftrap had Kozakken boys de score al kunnen openen. El Azzouti kwam vrij voor het doel, maar zijn inzet werd gekeerd. Een paar minuten later was het alsnog raak via Raily Ignacio. Kozakken Boys bleef de bovenliggende partij, maar het werd richting de rust wel een stuk matter. Na de onderbreking begon de thuisploeg opnieuw fel en dat leverde al snel een penalty op. Het leverde Benamar ook zijn tweede gele prent op en Everton Pires Tavares besliste de partij. Tegen tien man had Kozakken Boys een grote uitslag kunnen neerzetten, maar dat liet de ploeg van Danny Buijs na. Wel meldt de Werkendamse ploeg zich weer steviger in achtervolgende groep op de twee koplopers. Jong FC Twente is de nieuwe hekkensluiter.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD