maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC versterkt zich met Jesper Drost

HHC versterkt zich met Jesper Drost

HHC Hardenberg voegt op de slotdag van de transferperiode Jesper Drost toe aan haar selectie. De 28-jarige aanvallende middenvelder neemt liefst 200 duels aan Eredivisie-ervaring mee.

Een maand geleden stelde de middenvelder in de Stentor nog hoop te houden op voortzetting van zijn profcarrière, al gaf hij zich tot eind augustus de tijd om een nieuwe profclub te vinden: ,,De transfermarkt komt echt nog wel in beweging. Daarom heeft het ook helemaal geen zin om me zorgen te maken. Vergeet niet dat ik zo’n tweehonderd duels in de eredivisie in de benen heb. Dus ze weten wat ik kan.”

Drost zet nu toch een punt achter zijn profloopbaan en kiest voor zijn maatschappelijke carrière. Hij speelde eerder voor PEC Zwolle, FC Groningen en Heracles Almelo.

Technisch manager Gert Heerkes is blij met Drost: ,,Het is mooi dat Jesper met al zijn ervaring onze selectie komt versterken. Hij is naast in de aanval ook op het middenveld in te zetten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD