Volg ons
Derian Reinders Sargon Gouriye HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC verlengt met Reinders, Veldmate kiest voor Staphorst

HHC verlengt met Reinders, Veldmate kiest voor Staphorst

HHC Hardenberg neemt Dérian Reinders definitief over van FC Emmen. De jongeling wordt sinds de winterstop, net zoals Junior Albertus, gehuurd van FC Emmen. De 21-jarige moet het nog wel vooral met invalbeurten doen, maar blijft nog minimaal een jaar op De Boshoek.

Jong talent behouden

“Ik heb het goed bij HHC Hardenberg en ik ben blij dat ik het vertrouwen van het bestuur heb om nog een jaar bij HHC te mogen voetballen”, reageert Reinders in het persbericht. Voorzitter Bert Beun is blij met de transfer. “Het is prachtig dat dit jonge talent uit de eigen gemeente voor HHC Hardenberg behouden blijft. Ik denk dat Dérian en HHC Hardenberg nog veel plezier aan elkaar gaan beleven.”

Derde Divisie of Hoofdklasse

Onlangs werd al bekend dat Mark Veldmate gaat vertrekken. Hij heeft nu ook een nieuwe club gevonden in Staphorst. De voormalig profspeler van FC Groningen, FC Emmen, Veendam, Helmond Sport, Sparta en MVV weet nog niet op welk niveau hij komend seizoen zal spelen. De huidige Hoofdklasser strijdt namelijk nog om promotie naar de Derde Divisie.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie