zondag, 19 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC verlengt met Reinders, Veldmate kiest voor Staphorst

HHC verlengt met Reinders, Veldmate kiest voor Staphorst

HHC Hardenberg neemt Dérian Reinders definitief over van FC Emmen. De jongeling wordt sinds de winterstop, net zoals Junior Albertus, gehuurd van FC Emmen. De 21-jarige moet het nog wel vooral met invalbeurten doen, maar blijft nog minimaal een jaar op De Boshoek.

Jong talent behouden

“Ik heb het goed bij HHC Hardenberg en ik ben blij dat ik het vertrouwen van het bestuur heb om nog een jaar bij HHC te mogen voetballen”, reageert Reinders in het persbericht. Voorzitter Bert Beun is blij met de transfer. “Het is prachtig dat dit jonge talent uit de eigen gemeente voor HHC Hardenberg behouden blijft. Ik denk dat Dérian en HHC Hardenberg nog veel plezier aan elkaar gaan beleven.”

Derde Divisie of Hoofdklasse

Onlangs werd al bekend dat Mark Veldmate gaat vertrekken. Hij heeft nu ook een nieuwe club gevonden in Staphorst. De voormalig profspeler van FC Groningen, FC Emmen, Veendam, Helmond Sport, Sparta en MVV weet nog niet op welk niveau hij komend seizoen zal spelen. De huidige Hoofdklasser strijdt namelijk nog om promotie naar de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD