Volg ons

Tweede Divisie

HHC verleidt Tim Siekman tot terugkeer

HHC verleidt Tim Siekman tot terugkeer

Tim Siekman keert terug bij HHC Hardenberg. De verdediger komt over van het Belgische SK Lommel en speelde daarvoor zes seizoenen voor FC Emmen.

Ook vorig seizoen hoopte HHC al op een terugkeer van de 29-jarige mandekker, maar destijds besloot Siekman dat het daarvoor nog te vroeg was. Nu komt hij wel en is hij daarmee de opvolger van de naar Kozakken Boys vertrekkende Stephen Warmolts.

,,Het is mooi en speciaal, dat ik terugkeer naar de plek waar ik drie jaar heb gespeeld. Ik heb altijd aangegeven dat als ik terugga naar de amateurs, dat ik terugga naar HHC Hardenberg. Je zit nu met corona en het wordt een onzekere transferperiode, met deze transfer kan ik zekerheid inbouwen. HHC is de amateurclub geweest waar ik mooie herinneringen aan heb”, stelt Siekman op de clubsite. Voorzitter Bert Beun: ,,Eindelijk keert Tim dan terug in het vertrouwde oranjezwart. Vaak was er wederzijdse interesse, maar een carrière in Emmen en Lommel maken dat het even duurde voordat Tim weer deel zal uitmaken van onze selectie.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie