Volg ons
Thomas Bakker HHC Hardenberg juichen

Tweede Divisie

HHC-verdediger Bakker: “Snel duidelijkheid over nieuwe club”

HHC-verdediger Bakker: “Snel duidelijkheid over nieuwe club”

HHC-verdediger Thomas Bakker verwacht begin komende week uitsluitsel te kunnen geven waar hij volgend seizoen voetbalt. De mandekker verlaat de Hardenbergers om te gaan studeren in het westen van het land.

Gemengde gevoelens

“Ik verwacht snel duidelijkheid te kunnen geven over mijn nieuwe club”, stelde hij tegenover TweedeDivisie.org. Bakker pakte met HHC zaterdag een knap punt bij koploper Jong AZ: “Het geeft me gemengde gevoelens. Enerzijds zijn we bij vlagen zoek gespeeld en had AZ veruit het meeste balbezit. Anderzijds hebben we kansen gehad om hier zelfs te winnen.”

Hoewel ook de concurrenten in de onderste regionen punten pakten, heeft de voormalig verdediger van sc Heerenveen vertrouwen in de goede afloop: “Gelijkspelen tegen de koploper geeft ons een goed gevoel. Ik zie het goedkomen met ons.”

Bekijk het volledige interview met Thomas Bakker

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie