Volg ons

Tweede Divisie

HHC-trainer Van Hunenstijn: ‘We weten wat ze kunnen’

HHC-trainer Van Hunenstijn: ‘We weten wat ze kunnen’

Bert van Hunenstijn is komend seizoen de nieuwe verantwoordelijke man voor de verrichtingen van het eerste elftal van HHC Hardenberg. De oefenmeester nam het roer over van Gert Jan Karsten waar vervolgens de selectie weinig wijzigingen kende. De nieuwe hoofdtrainer sprak recent met De Stentor over de stand van zaken bij de vereniging uit de Tweede Divisie

De nieuwe trainer is zichtbaar rustiger dan zijn voorganger Karsten, die meer moeite had om tijdens wedstrijden rustig op de bank te blijven zitten. ,,HHC heeft een homogene groep, met jongens die al langer samen spelen. Er is rust binnen de club. We weten wat ze kunnen, maar er zijn ook wel dingen die ze iets minder goed kunnen. We willen meer pressing spelen, beter zijn aan de bal, initiatiefrijker, met meer flair. Maar dat is allemaal trainersstaal. Ik zal echt wel boos worden als het een keer helemaal fout gaat”, aldus Van Hunenstijn tegenover De Stentor.

De selectie van HHC Hardenberg bleef in vergelijking met het voorgaande seizoen nagenoeg intact. De ervaren sluitpost Sander Danes nam echter wel na elf jaar afscheid van de club als eerste doelman. Hij bleef wel verbonden aan de club, maar nu in de functie van keeperstrainer. Ramon Nijland en Nick Borgman strijden nu om de vaste plek onder de lat bij de club. Komend seizoen hoopt HHC wel weer een beroep te kunnen doen op Gersom Klok, die momenteel herstellende is van een kruisbandblessure die hem nu al elf maanden aan de kant houdt.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie