Volg ons

HHC Hardenberg

HHC-trainer Van Hunenstijn geveld door Corona

HHC-trainer Van Hunenstijn geveld door Corona

HHC-trainer Bert van Hunenstijn is getroffen door het Corona-virus. Dat vertelt de Ermelose oefenmeester op de clubsite van de Hardenbergers.

,,De winterstop is voor mij en het gezin even wat minder verlopen. Vlak voor de kerst had ik nog contact met alle spelers om te horen hoe het met ze ging en of hun gezondheid nog in orde was en dat van hun dierbaren. Toen kwamen er al meer en meer geluiden naar boven dat het virus flink aan het uitpakken was. Helaas kregen mijn vrouw en ik het coronavirus ook. Een bijzonder zware periode, terwijl wij alleen maar de ‘milde’ variant hadden. Wij hebben thuis aan ons herstel kunnen werken. Zo’n quarantaine is echter een bijzondere gewaarwording. Vooral ook voor mijn 19-jarige dochter, die ook in huis moest blijven. Je familie en vrienden niet kunnen zien in een periode die daar uitermate geschikt voor is, is mentaal wel zwaar. Je moet dan echter relativeren en gewoon je zegeningen tellen, dat je er veel slechter uit had kunnen komen als gezin”, stelt Van Hunenstijn.

Hoewel Van Hunenstijn vooralsnog niet hoefde te worden opgenomen in het ziekenhuis, kreeg zijn lichaam wel een flinke klap van het virus: ,,Als voorbeeld, half december liep ik om de zondag een halve marathon, nu is traplopen van beneden naar de zolder gekoppeld aan een pittig uithijgmoment. Heb dus een flinke jas uitgedaan. Daarnaast heb ik helaas wat bijwerkingen gekregen, doordat je lichaam constant in strijd is met dat virus.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over HHC Hardenberg