woensdag, 19 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC-trainer Karsten: 'Bekroning zetten op mooie inhaalrace'

HHC-trainer Karsten: ‘Bekroning zetten op mooie inhaalrace’

Met een knap gelijkspel bij Jong AZ liet HHC Hardenberg zien tot het maximale te willen strijden om te knokken voor lijfsbehoud. Trainer Gert Jan Karsten: “Als je uit en thuis tegen Jong AZ een punt kunt pakken, dan moet het tegen iedereen kunnen.”

Directe concurrenten thuis

“We krijgen straks nog een aantal directe concurrenten thuis. Dan zullen we de bekroning moeten zetten op deze mooie inhaalrace”, vervolgt de Nunspeter tegenover TweedeDivisie.org. “We blijven achter die vier punten uit tien wedstrijden van het begin van het seizoen aanlopen. Omdat de concurrentie ook niet stil zit en punten blijft pakken, zullen we er alles aan moeten doen om dat ook te doen. Het wordt nog een lange en moeilijke weg.”

Knap resultaat

Over het duel met Jong AZ was Karsten logischerwijs tevreden: “Ik denk dat overall zowel zij als wij tevreden zijn met een punt. Voor ons is gelijkspelen bij de koploper altijd goed. Hier laat je in ieder geval het seizoen niet lopen. Dit resultaat is gewoon knap.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD