zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergHHC-trainer: Bouws elke week de beste

HHC-trainer: Bouws elke week de beste

Gert Jan Karsten, de trainer van HHC Hardenberg, is erg blij met zijn speler Danny Bouws. Volgens de coach is hij tegenwoordig zelfs “elke week de man van de wedstrijd”.

Dat zegt de oefenmeester tegenover De Stentor. “Danny had een moeilijk jaar en moest even de knop omzetten. Het is het understatement van het jaar als ik zeg dat ik blij ben dat hij is gebleven”, aldus de trainer.

Blessure

Bouws was afgelopen weekend weer belangrijk in het met 2-0 gewonnen duel met AFC. Hoe anders was het in zijn eerste seizoen bij HHC, toen hij al vrij snel tegen een blessure aanliep. “Ik werd daar al vrij snel doormidden gezaagd met als gevolg dat mijn enkel aan flarden was. Daar was de club niet echt blij mee”, aldus de verdediger.

Overigens heeft trainer Karsten nog wel wat feedback op het spel van Bouws. “De trainer zegt wel eens dat ik eerder terug moet schakelen van de zesde versnelling naar de tweede, want dan kan ik nog meer assists geven”, zegt hij.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD