dinsdag, september 21, 2021
HomeClubsCambuur LeeuwardenHHC strikt Cambuur-middenvelder Jurjan Mannes

HHC strikt Cambuur-middenvelder Jurjan Mannes

HHC Hardenberg voegt daags voor de start van het nieuwe competitieseizoen Jurjan Mannes toe aan haar selectie. De 26-jarige middenvelder komt over van Cambuur Leeuwarden.

Mannes had deze zomer een aflopend contract bij de Friese club en besloot het betaalde voetbal te verlaten en verder te gaan als semi-prof in de Tweede Divisie en dat te combineren met zijn maatschappelijk carrière.

HHC-voorzitter Bert Beun op de clubsite: ,,Jurjan is een jongen uit de regio en met zijn ervaring in het betaald voetbal een prima versterking voor onze selectie.” De middenvelder speelde eerder bij FC Twente, Fortuna Sittard en FC Emmen.

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD