dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC-spits Jari Oosterwijk stopt per direct

HHC-spits Jari Oosterwijk stopt per direct

HHC Hardenberg-aanvaller Jari Oosterwijk heeft per direct zijn contract ingeleverd. De spits mist het juiste gevoel om door te gaan.

Oosterwijk was jarenlang prof voor onder meer NAC Breda en FC Twente. De aanvaller verloor echter het plezier in het voetbal en ging terug naar de lagere klasses van het amateurvoetbal. HHC wist hem afgelopen zomer te verleiden om toch nog een keer zijn geluk te beproeven in het semi-profvoetbal bij de topamateurs.

Dat blijkt echter geen succes: ,,Helaas kon ik niet het gevoel terugvinden in het voetbal waarop ik had gehoopt. Desondanks ben ik HHC Hardenberg ontzettend dankbaar voor deze kans”, reageert Oosterwijk op de clubsite. De spits begon het seizoen als eerste keus van trainer Bert van Hunenstijn, maar moest de laatste weken meermaals genoegen nemen met een reserverol achter Rob van der Leij.

HHC-voorzitter Bert Nijboer toont begrip voor de beslissing over Oosterwijk: ,,Uiteraard hebben we begrip voor de keuze die Jari heeft gemaakt. We kijken terug op een korte, maar goede samenwerking. En we wensen hem natuurlijk een mooie toekomst toe.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD