woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersHHC-speler Gouriye: 'Ik zei dat ik er 15 ging maken'

HHC-speler Gouriye: ‘Ik zei dat ik er 15 ging maken’

HHC Hardenberg won afgelopen weekend met 1-2 van De Treffers in de Tweede Divisie. De doelpunten van HHC werden geproduceerd door Rick Hemmink en Koos Werkman en dus scoorde Sargon Gouriye weer niet.

In De Stentor laat hij weten dat het ondertussen wel een beetje begint te knagen dat hij nog geen doelpunt heeft gemaakt voor de ploeg. Het moment van scoren komt echter vanzelf. ,,Als er eentje komt, vallen ze als rijpe appelen. In het begin zei ik dat er ik vijftien ging maken, nu begin ik bij één”, aldus de aanvaller.

Gepasseerd

Gouriye moest dit seizoen zelfs even op de bank plaatsnemen. Daar had hij wel begrip voor. ,,Dat was niet leuk, maar ik begreep het wel. Ik had als enige schuld.” De speler krijgt weleens te horen dat hij wat weinig werk verricht, maar daar heeft hij zelf wel een verklaring voor. ,,We trainen drie keer in de week. Dan kun je niet verwachten dat ik negentig minuten heen en weer ren. Onze aanvallers maken van alle ploegen in de competitie waarschijnlijk de meeste meters. Dan ben je voor de goal ook wel eens wat minder scherp.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD