Volg ons
Koos Werkman

Tweede Divisie

HHC raakt verhuizende Koos Werkman kwijt

HHC raakt verhuizende Koos Werkman kwijt

HHC Hardenberg ziet na dit seizoen Koos Werkman vertrekken. De 27-jarige routinier verhuist naar Amsterdam en verlaat daarom na vijf seizoenen de Boshoek.

Werkman, in het verleden spelend in de jeugd van FC Groningen en later voor Harkemase Boys en ACV, was jarenlang een steunpilaar bij HHC. ,,We hebben jarenlang op Koos kunnen rekenen. Naast het uitstekende verdedigingswerk van hem maakte hij regelmatig een doelpunt door een ijzersterke kopbal. We wensen hem veel succes in Amsterdam en willen hem heel erg bedanken voor het plezier dat hij de hele club heeft gegeven”, stelt voorzitter Bert Beun op de clubsite.

Opsteker voor HHC is het feit dat Jurjan Mannes de club trouw blijft. De middenvelder meldde zich bij de start van dit seizoen op amateurbasis bij de Hardenbergers maar groeide inmiddels uit tot vaste waarde. Daarvoor wordt hij beloond met een contract voor anderhalf jaar, beginnend op 1 januari.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie