zaterdag, december 10, 2022
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergHHC plukt smaakmaker van Hoogeveen weg

HHC plukt smaakmaker van Hoogeveen weg

HHC Hardenberg heeft zich versterkt met de uitblinker van hoofdklasser Hoogeveen. Thomas Reinders speelt volgend seizoen in het oranje-zwart.

Bij Hoogeveen heeft men een gemengd gevoel van teleurstelling en trots. ,,Natuurlijk is dit voor ons een domper”, geeft hoofdtrainer Nico Haak aan op de clubsite. ,,Aan de andere kant is het wederom het bewijs dat we goed bezig zijn. We gunnen het Thomas natuurlijk ook van harte. Het is natuurlijk ook prachtig om te zien dat een jongen uit de eigen jeugd kan doorstromen naar de absolute top van het amateurvoetbal.”

De 22-jarige Reinders debuteerde al op 16-jarige leeftijd in de hoofdmacht van Hoogeveen. Eerder was hij actief in de jeugd van sc Heerenveen en FC Groningen.

Hoogeveen moet ook een alternatief vinden voor Maxim Muusse. De aanvaller zou overkomen van HHC Hardenberg, maar heeft de transfer geannuleerd omdat hij vanwege een pilotenopleiding bij de Koninklijke Luchtmacht naar het zuiden van het land verhuist. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS