Volg ons
Gert Jan Karsten HHC Hardenberg

Tweede Divisie

HHC pakt weer een punt: “Krijgen weer wat vlees op de botten”

HHC pakt weer een punt: “Krijgen weer wat vlees op de botten”

HHC Hardenberg heeft een punt gepakt tegen Jong AZ, want een achterstand werd weggewerkt voor Koos Werkman. Voor trainer Gert Jan Karsten was het een mooie afsluiter van de week, waarin bekend werd dat hij het seizoen als hoofdcoach zal afmaken.

Plan is uitgekomen

“Ik ben heel tevreden”, opent hij bij HHC TV. “Tevreden over het plan en over de uitvoering. Het grappige was dat het donderdag helemaal niet zo vloeiend ging op de training. De jongens zeiden vanmorgen dat ik me niet druk moest maken, want zaterdagmiddag is geen donderdagavond. En als je dan met deze publieke belangstelling zo gedisciplineerd kan spelen is een punt minimaal terecht.”

Goed nieuws van blessurefront

Er was nog meer goed nieuws, want de blessure van Aswhin Manuhutu is minder ernstig dan gedacht. De verdediger leek zijn kruisband te hebben gescheurd. Het blijkt echter om een knieband te gaan. “De eerste test wijst uit dat het ernstig is, want er staat twee à drie maanden herstel voor. Maar we waren bang voor einde seizoen. Dus in dat licht positief.” Rob van der Leij ontbreekt daarnaast al een paar weken. “Donderdag is er een scan gemaakt en het was goed. Hij gaat nu weer trainen, maar zal nog wel een week of twee à drie nodig hebben. En daar gaan we geen risico mee nemen. Tiemen van Hezel ziet er weer goed uit, Kevin Mennega heeft donderdag weer gespeeld. Dus we krijgen weer wat vlees op de botten.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie