zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC pakt weer een punt: "Krijgen weer wat vlees op de botten"

HHC pakt weer een punt: “Krijgen weer wat vlees op de botten”

HHC Hardenberg heeft een punt gepakt tegen Jong AZ, want een achterstand werd weggewerkt voor Koos Werkman. Voor trainer Gert Jan Karsten was het een mooie afsluiter van de week, waarin bekend werd dat hij het seizoen als hoofdcoach zal afmaken.

Plan is uitgekomen

“Ik ben heel tevreden”, opent hij bij HHC TV. “Tevreden over het plan en over de uitvoering. Het grappige was dat het donderdag helemaal niet zo vloeiend ging op de training. De jongens zeiden vanmorgen dat ik me niet druk moest maken, want zaterdagmiddag is geen donderdagavond. En als je dan met deze publieke belangstelling zo gedisciplineerd kan spelen is een punt minimaal terecht.”

Goed nieuws van blessurefront

Er was nog meer goed nieuws, want de blessure van Aswhin Manuhutu is minder ernstig dan gedacht. De verdediger leek zijn kruisband te hebben gescheurd. Het blijkt echter om een knieband te gaan. “De eerste test wijst uit dat het ernstig is, want er staat twee à drie maanden herstel voor. Maar we waren bang voor einde seizoen. Dus in dat licht positief.” Rob van der Leij ontbreekt daarnaast al een paar weken. “Donderdag is er een scan gemaakt en het was goed. Hij gaat nu weer trainen, maar zal nog wel een week of twee à drie nodig hebben. En daar gaan we geen risico mee nemen. Tiemen van Hezel ziet er weer goed uit, Kevin Mennega heeft donderdag weer gespeeld. Dus we krijgen weer wat vlees op de botten.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD