Volg ons

Tweede Divisie

HHC, IJsselmeervogels, Koninklijke HFC en Excelsior Maassluis weten niet te scoren

HHC, IJsselmeervogels, Koninklijke HFC en Excelsior Maassluis weten niet te scoren

HHC en IJsselmeervogels hebben in een redelijk gelijkopgaande wedstrijd de punten gedeeld. In Haarlem was Koninklijke HFC, maar de ploeg van Ted Verdonkschot wist geen afstand te nemen van Excelsior Maassluis.

HHC – IJsselmeervogels
De meeste aandacht vooraf ging uit naar de rentree van Pascal Bosschaart, die vanwege de overvolle ziekenboeg bij IJsselmeervogels zijn kicksen weer aantrok na ruim twee jaar te zijn gestopt. Hij zag ongetwijfeld hoe HHC stormachtig uit de startblokken kwam en Rick Hemmink na een mooie solo bijna zag scoren. IJsselmeervogels stelde daar mogelijkheden voor Ali Akla en Robbert Olijfveld tegenover. Na rust werden de Rooien gevaarlijker en waren het verdedigers Ralph Hovestad en Shanon Carmelia met schietkansjes. HHC was kansrijk via de ingevallen Derian Reinders, maar zijn inzet teisterde de lat. Het laatste half stond echter niet bol van de kansen, waardoor het duel eindigde in 0-0.

Koninklijke HFC – Excelsior Maassluis
Koninklijke HFC heeft nog wel een paar puntjes nodig om veilig te zijn en daar had het tegen Excelsior Maassluis er drie van kunnen bijschrijven. Tim van Soest kreeg al vroeg een grote kans, maar zijn inzet was te slap. De Haarlemmers kregen meer kansjes, maar verzuimden die te verzilveren. Aan de andere kant kwam HFC goed weg toen doelman Tom Boks redde op de poging van Vincent van den Berg. Direct na rust kreeg HFC zo’n opgelegde kans, toen Kevin Sterling en Van Soest alleen op het Maassluisse doel mochten afgaan, maar de verkeerde keuze maakten. In de slotfase kreeg de ingevallen Kevin Vink nog een kopkans, maar ook hij scoorde niet. Daardoor bleef het ook in Haarlem 0-0, waar HFC het meest zal balen van die uitkomst.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie