maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC huurt tweetal voor eerste wintertransfers

HHC huurt tweetal voor eerste wintertransfers

HHC Hardenberg heeft na de winterse onderbreking twee nieuwe spelers rondlopen. De club uit Hardenberg versterkt zich met zowel Junior Albertus en Derian Reinders. Beide spelers worden op huurbasis overgenomen van FC Emmen. Met de transfers zorgt HHC direct voor een primeur; het is de eerste club die wintertransfers verzorgt. En de tweede club uit de Tweede Divisie die spelers huurt.

Albertus op schot voor WKE

De eerste speler die HHC Hardenberg naar de club haalt, is Junior Albertus. Ondanks dat de aanvaller met zijn negentien jaar nog vrij jong is, heeft hij al een aardige loopbaan achter de rug. De op eerste Kerstdag jarige Albertus staat tegenwoordig onder contract bij FC Emmen en deed dit seizoen tot op heden één keer mee met die club. In het verleden vertoonde de op Curaçao geboren aanvaller zijn kunsten in de jeugd bij Feyenoord en vorig seizoen voor WKE. Na ruim een halfjaar werd de club opgedoekt, maar had Albertus al wel acht doelpunten achter zijn naam staan. Hij sloot aan bij FC Emmen, alleen een definitieve doorbraak kwam er nog niet

Talentvolle Reinders speelt te weinig

De tweede speler die in de winter een tijdelijke transfer naar Hardenberg maakt, is Derien Reinders. De twintigjarige aanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, beschikt in Emmen niet over een basisplaats. In Hardenberg kan Reinders laten zien waartoe hij in staat is. Hij debuteerde op 22 april 2016 in het betaalde voetbal en speelde tot 2014 voor Kloosterhaar. Zowel Albertus als Reinders zal een halfjaar bij HHC doorbrengen.

Doelpunten gezocht

Tot dusver heeft de club uit Hardenberg veel moeite met scoren, zeker nu clubtopscorer Rob van der Leij al lange tijd afwezig is. De huurlingen moeten dat probleem oplossen. Sinds dit seizoen is het mogelijk om spelers met contract in de winterstop aan te trekken, HHC kiest er dus voor om spelers te huren. Dat is bij de topamateurs nog een nieuw begrip, want tot dusver heeft alleen Kozakken Boys dit twee keer gedaan. Nils den Hartog wordt dit seizoen gehuurd van RKC Waalwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD