donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHHC houdt hoop levend; VVSB duwt AFC nog verder weg

HHC houdt hoop levend; VVSB duwt AFC nog verder weg

HHC Hardenberg mag blijven hopen op een langer verblijf in de Tweede Divisie. Op eigen veld werd Barendrecht verslagen, waardoor de achterstand op de concurrentie geminimaliseerd is. AFC staat bijvoorbeeld ook nog maar op vijf punten. De Amsterdammers gingen opnieuw onderuit, ditmaal tegen VVSB.

AFC – VVSB

In de eerste helft had VVSB de overhand en een aantal keer werd de ploeg uit Noordwijkerhout gevaarlijk. Een aantal schoten werden gekeerd door Patrick Zonneveld en voorzetten door de aanvallers gemist. Na een halfuur was het wel raak. Een vrije trap van Frans van Niel werd door Peet van der Slot binnengekopt voor 0-1. Pas vlak voor rust deed AFC iets terug via schoten van Koen Bosma en Tim Wulffraat, in beide gevallen wist Ruben Valk redding te brengen. In het tweede bedrijf wist VVSB de marge uiteindelijk te verdubbelen. Magid Jansen maakte hands in het strafschopgebied en Tommy Bekooij schoot het buitenkansje vanaf elf meter binnen. Maikey Parami maakte er zelfs 0-3 van, voor Matthijs Jesse direct vanaf de aftrap iets terug deed.

HHC – Barendrecht

Op De Boshoek was de angst en onzekerheid bij HHC in de eerste helft zichtbaar. Zeer voorzichtig werd er iets ondernomen, maar Barendrecht had de overhand. Daar deden de bezoekers overigens weinig mee. Een fout in de opbouw van Barendrecht werd daarop na een halfuur afgestraft. De bal kwam voor de voeten van Glenn Kobussen en de aanvoerder wist zoals wel vaker met een vlammend schot HHC aan een goal te helpen: 1-0. Na de onderbreking bleef het rommelig en kwam de eerste echt grote kans pas twintig minuten voor tijd. Sargon Gouriye mocht van dichtbij uithalen, maar Marc van Splunter wist een treffer te voorkomen. Een minuut later had Richard Stolte de gelijkmaker op zijn schoen, maar hij miste de bal volledig.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD