maandag, december 6, 2021
HomeClubsHHC HardenbergHHC Hardenberg ziet Siekman carrière beëindigen

HHC Hardenberg ziet Siekman carrière beëindigen

HHC Hardenberg moet deze zomer afscheid nemen van Tim Siekman. De 30-jarige verdediger zet een punt achter zijn voetballoopbaan.

,,Ik heb natuurlijk een behoorlijke tijd gevoetbald en daar gaat veel energie inzitten Nu is een periode aangebroken dat ik graag tijd wil vrijmaken om andere dingen te doen, bijvoorbeeld in de weekenden”, legt Siekman uit op de clubsite. “Voetbal voelde het laatste jaar, mede door de pandemie, te veel als een verplichting.”

De Emmenaar speelde in totaal vier seizoenen op de Boshoek. Na de eerste drie jaar verdiende hij een transfer naar FC Emmen, waar hij het grootste deel van zijn loopbaan actief was. Vorig seizoen keerde de mandekker, na een kortstondig Belgisch avontuur, terug naar HHC. begon zijn carrière bij FC Emmen. ,,Ik heb bij HHC Hardenberg en natuurlijk bij FC Emmen een mooie tijd gehad. Ik ga de supporters en de sfeer van bijvoorbeeld de wedstrijden erg missen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS