Volg ons
Rob vn der Leij HHC Hardenberg

GVVV

HHC Hardenberg wipt over GVVV heen naar plek vier

HHC Hardenberg wipt over GVVV heen naar plek vier

HHC Hardenberg heeft door een 2-0 zege in de het onderlinge treffen de vierde plaats overgenomen van GVVV. De Veenendalers wachten inmiddels al vijf wedstrijden op een overwinning, terwijl de Hardenbergers de derde zege op rij boekten.

Op de overwinning viel weinig af te dingen. Al in de eerste fase van de wedstrijd waren de betere kanen voor de thuisclub. Het duurde echter tot vlak voor rust, voordat het in de score werd uitgedrukt. Rob van de Leij (foto) opende de score voor HHC. Na rust was GVVV dicht bij de gelijkmaker, maar de ingevallen Martin van Eck raakte de lat. In het vervolg waren de betere kansen weer voor HHC en een kwartier voor tijd maakte Rob van der Leij zijn tweede, waarmee hij het duel besliste.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over GVVV