vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29HHC Hardenberg wint na spectaculair duel van Achilles’29

HHC Hardenberg wint na spectaculair duel van Achilles’29

HHC Hardenberg heeft vanavond in een spektakelstuk met 2-4 gewonnen van Achilles’29. Een knappe prestatie gezien de verassende 2-0 achterstand bij de rust.

Achilles’29 kwam heel goed uit de startblokken en dat resulteerde al in het eerste kwartier in een aantal dotten van kansen voor de Groesbekers. Het was dan ook niet geheel verassend dat Achilles’29 in de 18e minuut op voorsprong kwam. Alexander Jankovic rondde uitstekend af na een snelle counter (1-0). Mehdi Naqqadi verdubbelde in de 27e minuut zelfs de voorsprong voor de hekkensluiter van de Tweede Divisie, dit na wederom een snelle aanval van Achilles’29 (2-0). Vlak voor rust kreeg Achilles’29 via Jankovic en Patrick Fini nog een tweetal goede kansen, maar beiden wisten het doel niet te vinden.

HHC-trainer Gert-Jan Kersten greep in de rust in en paste een dubbele wissel toe, de eerste wissel was al verbruikt nadat Glenn Kobussen in de eerste helft al noodgedwongen het veld  moest verlaten. Direct effect had dit niet, de eerste grote kans van de tweede helft was namelijk voor Achilles’29 (Redduoan Eddarkaoui). In de 70e minuut scoorde HHC zo’n beetje vanuit het niets de aansluitingstreffer: Derian Reinders scoorde. HHC putte bijzonder veel moed uit deze goal en maakte vrijwel onmiddellijk hierna de 2-2 en 2-3. Doelpuntenmakers Vincent Schmidt en Rob van der Leij. Tien minuten voor tijd gooide Reinders met zijn tweede van de avond de wedstrijd in het slot (2-4).

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD