Volg ons
Derian Reinders Sargon Gouriye HHC Hardenberg

Achilles '29

HHC Hardenberg wint na spectaculair duel van Achilles’29

HHC Hardenberg wint na spectaculair duel van Achilles’29

HHC Hardenberg heeft vanavond in een spektakelstuk met 2-4 gewonnen van Achilles’29. Een knappe prestatie gezien de verassende 2-0 achterstand bij de rust.

Achilles’29 kwam heel goed uit de startblokken en dat resulteerde al in het eerste kwartier in een aantal dotten van kansen voor de Groesbekers. Het was dan ook niet geheel verassend dat Achilles’29 in de 18e minuut op voorsprong kwam. Alexander Jankovic rondde uitstekend af na een snelle counter (1-0). Mehdi Naqqadi verdubbelde in de 27e minuut zelfs de voorsprong voor de hekkensluiter van de Tweede Divisie, dit na wederom een snelle aanval van Achilles’29 (2-0). Vlak voor rust kreeg Achilles’29 via Jankovic en Patrick Fini nog een tweetal goede kansen, maar beiden wisten het doel niet te vinden.

HHC-trainer Gert-Jan Kersten greep in de rust in en paste een dubbele wissel toe, de eerste wissel was al verbruikt nadat Glenn Kobussen in de eerste helft al noodgedwongen het veld  moest verlaten. Direct effect had dit niet, de eerste grote kans van de tweede helft was namelijk voor Achilles’29 (Redduoan Eddarkaoui). In de 70e minuut scoorde HHC zo’n beetje vanuit het niets de aansluitingstreffer: Derian Reinders scoorde. HHC putte bijzonder veel moed uit deze goal en maakte vrijwel onmiddellijk hierna de 2-2 en 2-3. Doelpuntenmakers Vincent Schmidt en Rob van der Leij. Tien minuten voor tijd gooide Reinders met zijn tweede van de avond de wedstrijd in het slot (2-4).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29